img

2022

Schimbarea este singura constantă a pieței de retail, iar mișcările din ultima perioadă reconfirmă acest lucru. În noul peisaj, regulile succesului au fost schimbate radical, iar retailerii care vor să intre în liga câștigătorilor necesită un model de business agil și inovator, care să răspundă cât mai bine nevoilor actuale pentru că în centrul strategiei de viitor ar trebui să se regăsească cumpărătorul.

2021

După un an 2020 total atipic, în care am avut câștigători, dar și pierzători deopotrivă, cea de-a 15-a ediție Progresiv Interactiv de la Râmnicu Vâlcea, a adus în prim plan lecțiile învățate după un an de criză, dar și cum putem maximiza succesul businessurilor din retailul independent.

2019

Pentru prima dată în Oltenia, Progresiv Interactiv a strâns peste 130 de manageri și administratori de magazine independente, precum și reprezentanți ai furnizorilor, la Ramada Hotel Râmnicu Vâlcea, pe 24 septembrie. Sub sloganul “Maximizează succesul magazinului tău!”, evenimentul a adus în discuție subiecte de interes pentru comercianții locali.

2019

Circa 140 de retaileri și furnizori de bunuri de larg consum și-au dat întâlnire la cea de-a 13-a ediție a Progresiv Interactiv, desfășurată la Ramada Hotel Oradea, evenimentul bucurându-se de un real succes.

2018

Aproximativ 150 de proprietari și manageri de magazine independente, dar și reprezentanți ai furnizorilor de bunuri de larg consum și servicii, și-au dat întâlnire la cea de-a 12-a ediție a Progresiv Interactiv, desfăsurată la Brașov pe 20 septembrie, la Hotel Kronwell. Evenimentul a reunit retaileri din Transilvania, una dintre regiunile în care extinderea jucătorilor internaționali impune un ritm tot mai alert al schimbării modelelor de business în retailul local.

Parteneri
Fuchs
Danone
Envipco
Loncolor
italchimica
Farmec
Tchibo
magister
Evo
transart
cba
local
homegarden
arovit