img

2019

Pentru prima dată în Oltenia, Progresiv Interactiv a strâns peste 130 de manageri și administratori de magazine independente, precum și reprezentanți ai furnizorilor, la Ramada Hotel Râmnicu Vâlcea, pe 24 septembrie. Sub sloganul “Maximizează succesul magazinului tău!”, evenimentul a adus în discuție subiecte de interes pentru comercianții locali.

2019

Circa 140 de retaileri și furnizori de bunuri de larg consum și-au dat întâlnire la cea de-a 13-a ediție a Progresiv Interactiv, desfășurată la Ramada Hotel Oradea, evenimentul bucurându-se de un real succes.

2018

Aproximativ 150 de proprietari și manageri de magazine independente, dar și reprezentanți ai furnizorilor de bunuri de larg consum și servicii, și-au dat întâlnire la cea de-a 12-a ediție a Progresiv Interactiv, desfăsurată la Brașov pe 20 septembrie, la Hotel Kronwell. Evenimentul a reunit retaileri din Transilvania, una dintre regiunile în care extinderea jucătorilor internaționali impune un ritm tot mai alert al schimbării modelelor de business în retailul local.

Parteneri
Fuchs
Tchibo
Hutton
Oblio
italchimica
luna-solai
Alka
Areon
Bertis
Rafturi Smart